Лукойл Академик ще гледа мач от Балтийската лига


Лукойл Академик ще гледа мач от Балтийската лига
01-11-2007 16:06

Целият отбор на Лукойл Академик ще гледа срещата между Барънс/ЛМТ и Лиетувос Ритас на 4-ти ноември в Рига. Българските шампиони ще пристигнат в латвийската столица ден преди откриването на тазгодишното издание на Купа УЛЕБ. 
 

Делегацията, в която се включват и четиримата ветерани от славния отбор от 1958 г., ще пътува за Рига с полет през Прага, а самолетът излита от летище София на 4-ти ноември в 9.00 часа.
 

Срещата между Барънс/ЛМТ и Лиетувос Ритас е от 19:40 ч. местно време и българските баскетболисти, както и придружаващите ги лица, ще имат възможността да наблюдават двата тима от Балтийската лига. В момента Лиетувос Ритас е на първо място във временното класиране, а Барънс/ЛМТ е седми в подреждането.
 

Освен второто място в миналогодишното издание на УЛЕБ и шампионската титла през 2005 г., Лиетувос Ритас са известни на българските почитатели на баскетбола от срещите между Лукойл Академик и литовския гранд през сезон 2003/2004 в УЛЕБ, когато Лиетувос Ритас елиминира „студентите” на осминафинал.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи