Леброн и Гибсън наказаха Никс


Леброн и Гибсън наказаха Никс
Леброн Джеймс (снимка: Getty Images)
03-11-2007 11:32

Леброн Джеймс отбеляза 45 точки, а Даниъл Гибсън вкара четири тройки за две минути в четвъртата част, и така двамата изведоха своя Кливланд до първа победа за сезона срещу Ню Йорк Никс 110-106. Джеймс отбеляза едва 10 точки в първия мач от сезона срещу Далас, но сега излезе на терена решен да покаже, че е сред най-добрите.

Треньорът на Никс Айзея Томас пък направи ново сравнение на Джеймс с Майкъл Джордан. "Той е толкова добър, колкото другия Номер 23 срещу който съм играл. Той е изключителен и нямаше да позволи на отбора си да загуби."

Ню Йорк водеше 86-83, когато Гибсън изравни с тройка. След това Джеймс отбеляза кош и фаул, а нова тройка на Гибсън направи резултата 92-87 за Кливланд. Марбъри върна една тройка, но след това пас на Леброн отново намери Гибсън непокрит и той отново отбеляза тройка за 95-90. След това пък след грешка на Никс Гибсън взе топката и отбеляза четвъртата си поредна тройка. В мача той вкара общо шест. До края на срещата Кливланд удържа преднината си и спечели този двубой.

За Ню Йорк Джамал Крауфорд завърши с 25 точки, а в дебюта си Зак Рандолф приключи с 21 точки и 14 борби.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи