Спартак Плевен брани 5 точки довечера в Патра


Спартак Плевен брани 5 точки довечера в Патра
Острев срещу Браун (снимка: spartak-basket.com)
06-11-2007 13:06

Спартак Плевен излиза довечера точно в 20.30 българско време срещу гръцкия Олимпия Патра в среща реванш от турнира за купата на ФИБА Европа. Момчетата на старши треньорът Дарин Великов имат да бранят 5 точки аванс след победата със 76-71 миналия вторник. Интереса към срещата е голям и се очаква зала "Деметриос Тофалос" в Патра да бъде изпълнена до краен предел.
 

Всички от състава на Спартак Плевен са здрави. Пътуването вчера до Патра бе разделено на три. Първо отборът премина разстоянието от Плевен до София с клубния автобус, а след това те летяха от София до Атина. С пристигането си в гръската столица те бяха откарани късно снощи с автобус до Патра, където ще се играе реванша. В лагера на Спартак са оптимисти преди мача и се надяват да покажат истинското си лице срещу гръцкия тим  довечера.
 

През уикенда Олмипия Патра загуби с 69-70 у дома от Паниониос в третия кръг на гръцкото първенство. Победителят от тази двойка среща руския Урал Грейт от Перм във втория кръг от елиминациите за влизане в групите на ФИБА Еврокъп.  


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи