Лукойл Академик си връща Бъркс до края на седмицата


Лукойл Академик си връща Бъркс до края на седмицата
Лукойл Академик падна в Рига (ulebcup.com)
06-11-2007 14:33 | gong.bg

От ръководството на Лукойл Академик обявиха пред Гонг, че ще направят всичко възможно, за да върнат американския плеймейкър Антонио Бъркс до края на седмицата. След загубата от АСК Рига на старта на турнира за Купа УЛЕБ с 58-77 точки в щаба на студентите са категорични, че им трябва плеймейкър.
 

„За Антонио Бъркс ще направим всичко възможно да влезем в контакт с Цървена звезда и още до края на седмицата да го доведем. Тук не искам да упреквам индиректно или директно ФИБА, но разберете, че в разстояние на 14 дни трябваше да ни отговорят какво става с Бъркс, те се замотаха и така се стигна до тук”, коментира Сашо Везенков пред Гонг и допълни:

„Наистина е тежка загубата. Независимо дали с 20 или с 1 точки загубата си е загуба. Имаме си сериозен проблем и той е на поста гард, на плеймейкър. Ще се опитаме до 4-5 дни да намерим решение на въпроса. За една седмица трябваше да реагираме и да доведем човек, който да е име и да се включи. Грешки стават, важното е на време да се оправят и да се вървим напред.
Докато отборът на Рига е играл мач срещу Жалгирис, докато нашите последни срещи бяха срещу Дунав, Ямбол и Сливен. Е, кажете, как може да мотивираш и накараш баскетболистите да играят на 120 процента от възможностите си. Ясно е, при загуба вече в България, нещата вече ще са доста по-тежки”.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи