Цървена Звезда иска 50 000 долара компенсация за Бъркс


Цървена Звезда иска 50 000 долара компенсация за Бъркс
Антонио Бъркс
09-11-2007 14:32 | Меридиан Мач

Завръщането на Антонио Бъркс може и да не се окаже толкова лесно, колкото им се иска в Лукойл Академик, информира спортният всекидневник Меридиан Мач.

Повод за тревогите идва от факта, че дори той да бъде пуснат от Цървена звезда срещу известна компенсация ($50 000), няма да може да бъде уреден за предстоящото домакинство на Артланд Драгонс. Причината е от административен характер. Документите на Бъркс няма да бъдат оправени навреме и той няма да може да бъде картотекиран за срещата. 
 

Това по всяка вероятност ще откаже „студентите“ от по-нататъшни действия относно неговото завръщане в тима. От ръководството все пак ще направят опит да уредят нов плеймейкър за мача с немците. В момента шампионите са набелязали две имена и дори са стартирани преговори за привличането на едно от тях.


Не е изключен и вариант, в който Стевин Смит ще остане в тима. Американецът ще получи шанс да се докаже в днешното домакинство на Черно море в Правец. Треньорът Желко Лукаич ще разчита на 35-годишния ветеран да върже играта на тима срещу варненци. Сърбинът няма друга алтернатива, след като Митко Филипов е контузен. Състоянието на 18-годишния талант, който игра добре срещу АСК Рига в понеделник, ще стане ясно часове преди мача и е твърде вероятно Лукаич да не рискува с неговото включване срещу „моряците“.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи