Атанас Радев: Имаме сили за първата тройка тази година


Атанас Радев: Имаме сили за първата тройка тази година
Атанас Радев (снимка: gong.bg)
11-11-2007 15:06 | gong.bg

Едно от новите лица в състава на Балкан Ботевград – Атанас Радев, сподели за Гонг, че неговият тим има сериозни шансове за по-предно класиране през този сезон. Радев, който миналата година игра за Черно море, от тази отново се състезава под ръководството на Георги Младенов и е част от най-младия състав в шампионата. Той постепенно се превръща в един от лидерите на ботевградския тим и го демонстрира в двубоя срещу Левски. Балкан се наложи с убедителното 79:65, а Радев се отчете с 12 точки и осем борби.  
„Много съм доволен. Всички мислят, че Левски са фаворити, но не е така,” заяви Наско Радев след срещата. Относно избора си да играе в Балкан, той призна: „Много съм доволен и от личния си престой тук. Аз, където съм отишъл, навсякъде вървим нагоре. С Ямбол станахме четвърти, с Черно море – трети, тази година – втори.”  
Крилото коментира и съвместната си работа с Жоро Младенов, с когото бяха заедно и в Спартак МВР. „Вече втора година работим с Георги Младенов, аз съм доволен, но по важно е той да е доволен от мен.”  
За амбициите на Балкан, Атанас Радев демонстрира самочувствие: „Мисля, че в следващите мачове имаме сили да победим Черно море, Дунав. Имаме сили за първа тройка тази година.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи