Ямбол не затрудни Спартак Плевен


Ямбол не затрудни Спартак Плевен
Хрисимир Димитров (снимка: spartak-basket.com)
17-11-2007 21:22

Спартак Плевен записа лесна победа на останалия без редица основни състезатели отбор на Ямбол с 98-65.
 

За гостите отсъстваха контузените Димитър Ангелов, Димитър Хорозов и Вадим Река, който все още няма картотека в БФБ. Това не се отрази много добре на тима на Иван Чолаков и те набързо натрупаха пасив от 17 точки след 10 минути (12-29) и цели 31 точки (26-57) на почивката. В този момент отдавна всички в залата се питаха само какъв е резултата на футболният мач между България и Румъния, като победителя бе известен далеч преди последния съдийски сигнал.
 

През второто полувреме мачът се доигра за крайното 33 точки в полза на Спартак.

Хрисимир Димитров отбеляза най-много точки за Спартак – 21 и добави 5 борби и 3 асистенции. Тодор Тодоров използва отсъствието на Саша Топчов и вкара 15 точки само за 20 минути игра. Най-добрият си мач с екипа на Спартак Плевен изигра сръбският център Милан Олуич, завършил с 16 точки и 7 борби като резерва.
 

Отлично се представи за гостите единствено украинският състезател Кирило Скуматов, който завърши с 31 точки, 15 борби, 2 асистенции и 2 отнети топки. Така той постигна коефициент от 39 в срещата. Станислав Говедаров и Мартин Дурчев добавиха по 11 точки. 
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СПАРТАК ПЛЕВЕН – ЯМБОЛ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи