Лукойл Академик загуби в Тревизо с 82-89


Лукойл Академик загуби в Тревизо с 82-89
20-11-2007 22:57

За пореден път ще ви направим съпричастни на всички мачове от групата на Лукойл Академик в турнира за купата на УЛЕБ. Разбира се, всички вие може да следите какво се случва на терена в Тревизо на сайта на УЛЕБ, но ако случайно при тях има проблеми с проследяването на срещите, винаги може да следите какъв е резултата на нашия сайт.
 

Започваме ДИРЕКТНО в 20.00 с мачът между БК Киев и По Ортез от Двореца на спорта в Киев.

Следва сблъсъка между Артланд Драгонс и АСК Рига от Германия с начален час 20.30.
Естествено кулминацията за българските фенове ще бъде в 21.30, когато започва срещата на шампионът на България Лукойл Академик в Тревизо срещу Бенетон. 
 

Освен това, ако не сте пред компютрите ще може да следят развитието на мачовете на мобилната версия http://bulgarianbasket.com/mobile на своите мобилни апарати. И не забравяйте, че в чат-а може да си поговорите с всички фенове от цялата страна наред със следенето на срещите – НА ЖИВО в BulgarianBasket.com. 
 

Пълни статистики, репорти, коментари, отзиви, индивидуални и отборни класации веднага след завършването на всеки един от двубоите.  
 

Ние сме единствените в който може да видите ЛИДЕРИТЕ във всички категории от всички групи на УЛЕБ и ЕВРОЛИГА веднага след завършване на срещите.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи