Теодора Петрова: Ще дам най-доброто от себе си на терена


Теодора Петрова: Ще дам най-доброто от себе си на терена
Теодора Петрова (photo: Javier Alonso)
23-11-2007 10:28

След като подписа договор с Бургос, българката Теодора Петрова започна нормално тренировки с отбора и е желае много да помогне с играта си. Пред местната преса Петрова изрази задоволството си от възможността да заиграе в Бургос. Тя е доволна от предложените условия и е приела да подпише без много да се замисля.

„Преди всичко аз съм баскетболистка. Обичам този спорт и когато дойде офертата, нямах никакви съмнения, че ще го приема. За мен е отлично предложение,” казва Теди. Тя добави още, че вярва в доброто представяне на отбора и добави:

„Все още имам да се обигравам, трябват ми още малко тренировки. Но само след няколко дни аз ще разкрия изцяло себе си на терена. Не мога да разбера как такъв отбор е толкова ниско в класирането. Просто не са имали късмет и това е причина за позицията, в която се намират.”
 

Запитана дали е подписала с Бургос заради приятеля си Йордан Бозов, който играе в мъжкият тим на града, българката отговори:

„Разбира, че това ни дава възможност да сме заедно. Но в никакъв случай това не е основната причина, за да подпиша с клуба.”
 

В края на интервюто Петрова не пожела да оцени себе си като играч и каза: Това трябва да направят другите за мен. Аз мога да ви обещая, че ще давам най-доброто от себе си на терена и нека публиката да ме оцени със собствените си критерии.”


Петрова ще дебютира в неделя от 20.00 българско време за новия си тим, когато те посрещат Еспаньол у дома.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи