Сливен без американци в Русе


Сливен без американци в Русе
Лорънс Шарет
23-11-2007 23:14

Сливен ще бъде без американците си при гостуването на Дунав 2007 утре в Русе.

Джеремая Босуел започна тренировки преди месец и половина в Сливен, но все още чака документите си за да може да бъде картотекиран в БФБ. Той ще пътува до Солун в началото на другата седмица, за да си извади прословутата виза „Д”, която дава право на работа в страната ни. До този момент 194 сантиметровия гард е оставил отлични впечатления в ръководството на тима и специално у треньора Събин Маринов.
 

Другият американец в отбора на Сливен Лорънс Шарет също няма да бъде в групата за мача в Русе. Той престоя няколко дни в болница поради възпален лицев нерв. Той не игра поради същата причина и в последният мач срещу Левски в София, а през тази седмица трябваше да получи терапия в местната болница.
 

Двамата американци са участници в програмата „Атлети в действие”. Шарет игра в Левски и Ямбол, а в началото на октомври бе в основата на класирането на отбора за А-1 след като се представи отлично на квалификацията в Правец.
 

„Изключително съм доволен от двамата американци в нашият отбор,” каза треньорът Маринов за BulgarianBasket.com. „Те се отнасят много професионално и всички сме впечатлени от тяхното отношение. Много ще ми липсват на мача в Русе. Надявам се много скоро да мога да ги ползвам отново в игра. Джеремая отива в Солун другата седмица, а Лари трябва да се възстанови много скоро напълно и да се завърне на терена.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи