Димитър Ангелов дебютира за Олимпия Лариса


Димитър Ангелов дебютира за Олимпия Лариса
Димитър Ангелов (olympiabc.gr)
25-11-2007 02:56

Димитър Ангелов направи дебют с екипа на Олимпия Лариса. Той изигра първите си минути не срещу кой да е, а срещу актуалният шампион на Евролигата Панатинайкос.

Той се появи на терена в Атина с номер 8, влезе като резерва, игра 11 минути, но не успя да се разпише. Ангелов пропусна и четирите си стрелби от игра, както и двата наказателни удара, които получи шанс да изпълни. Той обаче завърши с борба, асистенция и открадната топка в актива си.
 

Срещата завърши с очаквана победа на Панатинайкос от 94-56. Привлеченият през това лято Перпероглу бе най-резултатен за ПАО с 16 точки, а Андрия Жижич и Шарунас Ясикевичус добавиха по 13.

Гардът Мариос Батис пък бе съотборникът на Ангелов, вкарал най-много за гостите – 19 точки.
 

Ангелов започна сезона в Ямбол, но в началото на тази седмица подписа договор с гръцкия тим и в четвъртък замина за южната ни съседка. Само два дни след пристигането си той вече изигра първата си официална среща за Лариса.

Два отбора продължават без загубена среща до този момент в шампионата на Гърция – Панатинайкос и Панелиниос. Олимпия Лариса е на девето място с 1 победа и 5 загуби.
 

Следващата седмица те имат възможност да запишат успех у дома, когато посрещат Маруси в седмият кръг.


Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи