Дебюта на Виденов в Дунав плюс интересни дербита ДИРЕКТНО днес на сайта


Дебюта на Виденов в Дунав плюс интересни дербита ДИРЕКТНО днес на сайта
25-11-2007 14:07

Днес ще проследим ДИРЕКТНО за вас 8 мача от различни баскетболни зали в страната. Три са срещите от първенствтото на женската А-1, един от женската А-2, а останалите четири мача са от мъжката А-2. Разбира се най-горещо ще бъде в в Русе, където първо Филип Виденов ще играе за Дунав срещу Черноморец, а веднага след тях е и супердербито при жените между Дунав Еконт и Лукойл Нефтохимик. Интересен е също сблъсъка между Славия и Видабаскет в София, както и местното дерби между Алвина и Черно море 2. Ето и пълната програма от срещите, на които ще бъдете свидетели днес:  

Жени А-1, 7-ми кръг
17.00 Берое 2007 – НСА Делта
17.30 Дунав Еконт - Лукойл Нефтохимик 
18.00 Славия - Монтана 2003  
 
Жени А-2, 4-ти кръг
15.00 Черно море Одесос – Раковски Севлиево  

Мъже А-2, 6-ти кръг
15.00 Дунав - Черноморец Бургас
16.00 Славия – Видабаскет
17.00 Спортист Своге – Спартак МВР 
17.00 Алвина - Черно море 2  
 
Всички, които не са си вкъщи пред компютрите ще може да следят развитието на мачовете на мобилната версия http://bulgarianbasket.com/mobile на своите мобилни апарати. A всички останали докато следят какво става по терените ще могат да чатят с всички фенове от цялата страна – НА ЖИВО в BulgarianBasket.com. 
 
Пълни статистики, репорти, коментари, отзиви, индивидуални и отборни класации веднага след завършването на всеки един от двубоите. Не забравяйте да проверявате за резултатите от мачовете на подрастващите в секцията РЕЗУЛТАТИ.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи