БК Киев пристигна без Райън Стак


БК Киев пристигна без Райън Стак
Райън Стак
26-11-2007 14:52 | gong.bg

Съперникът на Лукойл Академик в група Н за купа УЛЕББК Киев пристигна тази сутрин в София без една от звездите си. Американецът с македонски паспорт, познат на българските фенове от мачовете му с екипа на Арис срещу „студентите” Райън Стак остана в Украйна, заради контузия. Двубоят от четвъртия кръг на европейската надпревара е утре от 18 часа в зала „Универсиада”.
 

„Двубоят определено ще е тежък. Лукойл винаги играе много силно като домакин. Имат много добри играчи и наистина очаквам труден мач за нас”, коментира за Гонг друг познат на родните баскетболни запалянковци играч – Маркъс Фейсън. Той бе тук с белгийският Спиру Шарльороа преди три години в същия турнир.
 

“Помня, че бяха интересни мачове и особено тук беше много трудно. Стойков направи много силен мач тук, но помня хубави неща, защото и двата пъти спечелихме. Надявам се, че това да се случи отново. Имаме проблеми с контузии в момента, но смятам, че имаме много добър състав, който започва да играе все по-добре заедно и ние самите се опознаваме по-добре. Мисля, че можем да продължим да напредваме, защото имаме отличен тим тази година. Да, първи сме в момента, но състезанието тепърва продължава и това не значи, че ние автоматично ще се първи в края. Много е рано да се прогнозира кой къде ще завърши в класирането. Ние ще се опитаме да вземем всяка победа, която можем и особено като гост.”


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи