Артланд закотви Бенетон на последното място


Артланд закотви Бенетон на последното място
Адам Чъб
28-11-2007 00:50

Адам Чъб вкара 27 точки, а отборът на Артланд Драгонс спечели впечатляваща победа срещу Бенетон Тревизо с 84-79 у дома. Немският отбор губеше с 13 точки на полувремето, но успя да обърне нещата в своя полза. Джон Голдсбъри завърши с 14 точки и 8 асистенции, а Ламонт Макинтош отбеляза 15 за третата домакинска победа на Артланд.
 

Италианският тим пък вече е с победа и три загуби, въпреки че Марио Остин, Рийс Гейнс и Матео Сораня отбелязаха по 18 точки. Бенетон загуби борбата под коша, 16-32 и това не позволи на тима да се възползва от 17-те грешки на германците.
 

Треньорът на домакините Крис Флеминг не бе доволен от първото полувреме, но пък крайният резултат го успокои: „През първото полувреме Бенетон определено доминираше, а ние имахме грешки, които не божахме да си обясним как се получиха. Поради някаква причина играчите бяха нервни. Ние се фокусирахме на това по време на почивката и успяхме да сприм стрелбите на Бенетон и да не губим топката толкова често. Много съм горд с моя отбор.”
 

Новият треньор на Бенетон Октай Махмути пък бе обяснимо разочарован след изпуснатата победа: „Започнахме добре този двубой и играехме концентрирано. По някаква причина ние загубихме тази концентрация и не мога да обясня това. И допуснахме Артланд да отбележи 53 точки през второто полувреме, което е недопустимо и е невъзможно да спечелиш мач в турнира за Купата на УЛЕБ.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи