Два мача от Евролигата днес, утре един по Ринг ТВ


Два мача от Евролигата днес, утре един по Ринг ТВ
ЦСКА и ТАУ е четвъртък по Ринг ТВ
28-11-2007 09:51

Ринг ТВ ще излъчи пряко дербито на шестия кръг от Евролигата между ТАУ Керамика и ЦСКА Москва. В четвъртък в 21.00 часа във Витория се изправят един срещу друг двата отбора заемащи първото място в група А с равен брой победи и загуби. ЦСКА отстъпва първата позиция на испанците само по точкова разлика и това е удобен момент за руския клуб да излезе еднолично начело.
 
Други два интересни мача пряко в ефира на Ринг ТВ ще наблюдавате в сряда. Първата среща е Цибона - Льо Ман. Домакините от Загреб са сериозно име в европейския баскетбол и разполагат с класни играчи и ентусиазирана публика. Френският Льо Ман не започна добре сезона и ще се опита до края на груповата фаза да спечели няколко победи за престиж.
Късният мач в програмата за сряда е Уникаха - Лиетувос Ритас. Испанците, които завършиха трети на финалната четворка в Атина, излизат срещу приятната изненада до момента в група Б Лиeтувос Ритас. Мачът е с начален час 21.45 и ни гарантира поредната порция великолепен баскетбол с марка Евролига - сезон 2007/08.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи