Любомир Минчев: Победихме благодарение на защитата през второто полувреме


Любомир Минчев: Победихме благодарение на защитата през второто полувреме
Любомир Минчев (снимка: gong.bg)
01-12-2007 22:39

След силно второ полувреме Левски успя да се победи Рилски спортист и се реваншира за загубата преди месец и половина в София. Ето коментара на старши треньорът на Левски Любомир Минчев за BulgarianBasket.com: 
„Почнахме много добре мача, но допуснахме домакините от Самоков да вземат инициативата. Играхме слабо в защита, направихме грешки в нападение и като връх на всчико ни вкараха тройка с табло със сирената от 10 метра. През второто полувреме обаче заздравихме защитата и благодарение на нея се поздравихме с победата.

Много добре се включиха Станислав Славейков, Златин Гоергиев и играча, който бе в основата на обрата в наша полза. За първи път откакто се завърна от контузия, мога да кажа, че Юли Радионов почти се доближи до своята най-добра форма. Въпреки, че не отбеляза кош, Веско Веселинов се стара в защита. Той е един от тези, които най-много се трудят в тренировките и съм сигурен, че този спад е врменен и той ще излезе от него.”
 

По повод следващият мач на отбора срещу Спартак Плевен в София, Минчев каза, че ги чака тежък мач и добави:
„Те също ще искат реванш за загубата от нас в Плевен. Те са ни основен съперник за второто място. Не искам да подценявам другите отбори, но още преди началото на първенството впредвид селекцията ги слагахме веднага след Лукойл Академик. Чака ни много труден мач идната събота."


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи