Пини Гершон и Блекни по Ринг ТВ довечера


Пини Гершон и Блекни по Ринг ТВ довечера
05-12-2007 11:23

Довечера по по Ринг ТВ ще имаме възможността да наблюдаваме едно от големите дербита в група А на Евролигата между Монтепаски – Олимпиакос. Новият треньор на националния ни мъжки баскетболен тим Пини Гершон и амерканецът с български паспорт Родерик Блекни имат тежко гостуване в Сиена. Двата тима имат равен брой победи и загуби до момента и се конкурират за челните места в групата. Мачът е от 21.30.
 

Преди това от 19.15 ЦСКА Москва приема Виртус Болоня в мач от група А. Руснаците надиграха прекия си конкурент ТАУ Керамика при това в отсъствието на много контузени основни играчи. Гостуващия италиански Виртус също спечели последната си среща и ще разчита и на известно подценяване от страна на московчани.
 

За четвъртък - баскетболния десерт в програмата на Ринг ТВ. Пряко от Атина в 21:30 започва битката за първото място в група С между Панатинайкос и Реал Мадрид. Мачът противопоставя актуалните носители на двата най-авторитетни турнира на Стария континент: европейският шампион ПАО и носителят на Купа УЛЕБ - Реал. Може би най-голямото дерби от началото на сезона в най-силното клубно издание на стария континент – Евролигата.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи