Стойков и Смит с контузии след мача с По-Ортез


Стойков и Смит с контузии след мача с По-Ортез
Тодор Стойков (снимка: gong.bg)
06-12-2007 17:34 | gong.bg

Освен с така желаната победа, Лукойл Академик се завърна от Франция с контузии на двама от най-добрите си състезатели - Тодор Стойков и Дантей Смит, съобщава Гонг. Капитанът е ударен в оперираната преди време скула, а американецът е с контузия на дясното коляно. Директно от летище София те се отправиха за прегледи във Военномедицинска академия заедно с доктора на тима Юли Белев.

Лидерът на студентите е получил удара в скулата в края на първото полувреме при борба за отскочила топка. Стойков започна отлично срещата с По Ортез снощи във Франция и завърши с 11 точки, от които 3 тройки и 2 асистенции.

„Надявам се да съм добре. Отиваме да направим снимка. Неприятно, но важното е, че победихме. Много важен успех в този момент. Победата като гост ни дава предимство. Водихме през целия мач и диктувахме темпото. Накрая може би с повече опит и като по-добър отбор спечелихме. Вече казах, че победите навън увеличават шансовете за класиране. Не искам да раздухвам нещата. Достатъчно неприятности ми се струпаха до момента. Да видим какво ще кажат в болницата. Удариха ме на същото място, където ме удариха преди три години и се надявам всички да е наред”, заяви за Гонг капитанът на баскетболния ни шампион на аерогара София.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи