Еврофутбол дава 10 000 лева за кош от центъра


Еврофутбол дава 10 000 лева за кош от центъра
07-12-2007 14:52

Игри с баскетболните фенове ще има в предстоящия домакински мач на Лукойл Академик срещу АСК Рига във вторник. Един човек от публиката в зала Универсиада ще има възможността да спечели десет хиляди лева от Еврофутбол, ако успее да уцели коша от центъра на игрището. Феновете ще играят и за други предметни награди.

Участието в играта е напълно безплатно и само за пълнолетни лица. За целта при влизане в залата всеки зрител ще получи талон за участие, в който трябва да попълни своята прогноза за победителя от първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор. Талоните се предават в подвижен пункт на букмейкърската къща пред входа на залата, като участникъта получава част от талона с уникален номер, който трябва да съхранява до края на втората част. На полувремето на срещата, между всички познали победителя от първото полувреме, ще бъде изтеглен жребий, за определяне на 5 участника, които ще имат възможност да се състезават за голямата награда. Избраните участници ще имат право на два опита да вкарат топката в коша от наказателен удар. Тези, които успеят да вкарат топката в коша от наказателния удар, ще получат награда от по 100 лв. и ще имат право на опит да отбележат кош от центъра.
 

Ако само един участник вкара топката от центъра, той ще получи цялата сума от 10 000 лева. В случай, че повече участници отбележат кош от центъра, то те ще си разделят сумата от 10 000 лева. Всеки от участниците, който направи неуспешен опит да вкара топката от центъра, ще получи утешителна награда - баскетболна топка.


Билетите за мача от шести кръг на УЛЕБ Къп между Лукойл Академик и АСК Рига ще са в продажба от неделя след 11.00 часа на касите на зала Универсиада. Те отново ще са с цени от 3 лв., които осигуряват запазено място в сектора под ВИП ложата, и от 2 лв., без запазено място в останалата част на залата.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи