Росен Дунов: Вярвам в момчетата и се надявам, че ще успеем да победим


Росен Дунов: Вярвам в момчетата и се надявам, че ще успеем да победим
Росен Дунов
07-12-2007 16:39

Дунав 2007 ще приеме Рилски спортист в пълен състав. Контузените Николай Господинов и Тодор Тенев се завърнаха на терена и тренират наравно с останалите. В лагера на русенци са оптимисти преди утрешният двубой. Ето какво каза старши треньорът на Дунав 2007 Румен Шопов за читателите на BulgarianBasket.com:
“Настроението е бойко в отбора ни. Всички са здрави и готови за битка. Николай Господинов започна тренировки и тренира на 100 % с останалите. Много добре се възстановява и Тодор Тенев, който извади рамо, но вече е готов за игра. Всички осъзнават, че ако загубим нямаме шанс за осмицата. Ако спечелим това ще увеличи значително да останем сред най-добрите осем сле дпървата фаза. Настроението е приповдигнато и се надявам да победим. Надявам се от Лукойл Академик да вземат решение да останат 10 отбора, то ще е от полза за всички отбори. Особено за нас, които ще играем с по-силни отбори през втората фаза. Мачовете с тези отбори от А-2 ще бъдат без интрига и без емоции."
 

Президентът на Дунав 2007 Росен Дунов пък се надява отборът да го зарадва с победа във важната среща и добави:

„Много ми е нервно. Знаех, че ще ни бъде трудно в А-1. Но имаше няколко срещи в които нямахме и достатъчно късмет, за да излезем победители. Не ни достигна и опит. Но аз вярвам в момчетата и се надявам, че ще успеем да победим.

Независимо от изхода на мача ни с Рилски спортист ми се иска да се вземе решение да останат 10 отбора, първенството е много интересно.
Призовавам публиката да дойде и подкрепи отбора, да бъде нашият шести играч. При всички положения няма да съжаляват, а входа е свободен.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи