Уникаха срещу Арис е дербито по Ринг ТВ


Уникаха срещу Арис е дербито по Ринг ТВ
Джеремая Маси по Ринг ТВ довечера
12-12-2007 11:19

Ринг ТВ ще излъчи днес и утре три интересни двубои от 8-ия кръг на Евролигата. В груповата фаза вече всеки тим се срещна с всичките си съперници и дойде време за разменените гостувания. В група А в сряда от 19.15 ЦСКА Москва излиза като абсолютен фаворит срещу Проком. Програмата стартира 15 минути по-рано със студиото преди мача.

Късният двубой от програмата за сряда вечер дава далеч по-равностойни съперници. Фаворитът в група B Уникаха Малага приема приятната изненада Арис Солун. И двата отбора се представяха на ниво от началото на сезона, но претърпяха тежки поражения в последните си срещи. Сега победата в мача е еднакво ценна и за двата тима. Мачът е довечера от 21.45.
По същото време, само че в четвъртък Барселона приема Партизан. Силната игра на каталунците в последните кръгове ги изведе на втора позиция в класирането на група С. В същото време великолепният старт за сезона на Партизан бе последван от неубедителни игри и две поредни загуби. Сърбите ще търсят втора победа срещу Барселона за сезона.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи