Рилски спортист разгроми Черно море


Рилски спортист разгроми Черно море
Бранко Миркович най-добър за Рилецо (gong.bg)
15-12-2007 20:50

Отборът на Рилски Спортист най-накрая този сезон успя да зарадва феновете си с хубава игра и хубава победа. В залата в Самоков домакините надвиха гостите от Черно Море Еврохолд с 99-77.

Рилецо започна мача много силно и това оказа влияние на гостите, които не приличаха на себе си в тези минути. В следствие на това домакините натрупаха сериозна преднина, което им помогна и по-натам в мача. Първата част завърши 26-9 за домакините и им оставаше само да пазят аванса си до края на двубоя. Втората бе доста резултатна и за двата отбора. Те си отбелязаха общо 53 точки, 25-28 за гостите, но въпреки това Рилски Спортист запази добра преднина след полувремето, 51-37.

След почивката нещата продължиха да се развиват под контрола на домакините. Те дори увеличиха още повече аванса си, който стана 23 точки след третата част. В последната двата отбора само доиграваха двубоя и това даде възможност на треньорите да пуснат в игра и всичките си млади състезатели.

Бранко Миркович изигра страхотен мач и бе в основата на успеха за своя тим. Той завърши двубоя с 32 точки, 3 асистенции и 4 откраднати топки. Сънародникът му Мико Голубович добави 17 точки и 8 борби, а капитанът Александър Груев завърши с 10 точки, 8 асистенции и 6 откраднати топки.

За гостите от Варна на ниво бе само Владимир Маринов с 21 точки, а Богдан Боев добави 13.
 
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА РИЛСКИ СПОРТИСТ - ЧЕРНО МОРЕ
 
ТОП 10 НА 13-ТИ КРЪГ
 
ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В МЪЖКАТА А-1
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА РИЛСКИ СПОРТИСТ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА ЧЕРНО МОРЕ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи