Лукойл Академик замина без Чанак, но с О'Банън


Лукойл Академик замина без Чанак, но с О'Банън
Ненад Чанак пропуска мача в Германия
17-12-2007 15:21 | gong.bg

Сърбинът Ненад Чанак остана в България и няма да може да играе за Лукойл Академик при гостуването на Артланд Драгонс в Германия. Двубоят от 7-я кръг на купа УЛЕБ е утре от 20.30 часа българско време. Очакваше се баскетболистът да е на линия за тази среща след като пропусна няколко мача заради травмата на коремна стена, която го тормози, но още не е готов за се включи в игра. За сметка на това американецът Лари О’Банън, който подписа за 1 месец, заради контузията на братовчеда си Дантей Смит отпътува със „студентите” за Германия.

 

„Няма значение какви са били резултатите преди. Знаете в каква ситуация бяхме тогава. Съперникът показа, че е качествен тим и играе силно като домакин. Още имаме проблеми. Чанак още не готов. Също като срещу По-Ортез отиваме, за да се възползваме от нашите шансове. Искам да изиграем един хубав мач и аз вярвам, че можем да гоним позитивен резултат”, коментира за Гонг на летище София наставникът на Лукoйл Академик Желко Лукаич.
 

„Каквото се случило – случило. Лари не може да замени Дантей в пълна степен, защото няма тази сработка с другите играчи, но ще видим какво ще стане. Нямахме дори достатъчно играчи за тренировка и имахме късмет с Лари, заради роднинските им връзки с Дантей Смит. Спомням си за него от времето в Цървена звезда, но още ми е непознат като играч. Трябва ни за повече възможност за смени, много експлоатираме Перо, направо не може да си поеме дъх.”, добави още сръбският специалист."


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи