Лари О’Банън: Условията не са нормални, но искам да остана до края на сезона


Лари О’Банън: Условията не са нормални, но искам да остана до края на сезона
Лари О’Банън
18-12-2007 09:59 | gong.bg

На заминаване за Германия новият играч на Лукойл Академик Лари О’Банън заяви пред Гонг, че е щастлив от договора си със „студентите” и би искал да остане до края на сезона.

„Пристигнах на гости на Донта и сигурно ме познаха, тъй като играх с Цървена звезда срещу ЛукОйл Академик, а сега съм много щастлив, че ме поканиха да остана заради контузията на Донта. Така се получиха нещата. Миналата година играх в Италия, в Наполи. Тази година започнах в Гърция, но сезонът не стартира добре и тимът не се справяше особено успешно. Дойде нов треньор, а той искаше нови играчи и така се озовах тук. И преди съм играл в купа УЛЕБ - две години, играл съм и с Перо Антич в Цървена звезда.
Гледах един мач на отбора срещу Левски. Залата беше доста студена. Тежки условия, но когато загрееш просто играеш баскетбол. Условията не са нормални, но това ни е работата - излизаме и играем. Договора ми е за един месец – докато Дантей е контузен, но бих искал да остана. Градът ми харесва, прилича ми на Белград. Допадна ми много, а тук е доста подобно. Лукойл е страхотен тим и бих искал да остана до края на годината.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи