Крис Флеминг: Лукойл ни наказваха във всеки момент, когато грешахме


Крис Флеминг: Лукойл ни наказваха във всеки момент, когато грешахме
Крис Флеминг
19-12-2007 00:25

Старши треньорът на Артланд Драгонс Крис Флеминг:
„Искахме максимално да забавим играта на Лукойл Академик, тъй като те играят много по-бърз баскетбол от нас. Затова искахме да задържаме максимално топката, но имаше периоди в които не успяхме да го сторим. Гостите ни наказваха във всеки момент, когато грешахме. Решаващият момент в мача бе, когато Перо Антич натрупа четири лични нарушения, а ние не успяхме да се възползваме от това. Накрая Стойков се разигра и не успяхме да го опазим и него.”
 

От друга страна най-добрият в този мач състезател на домакините Теранс Томас, завършил с 25 точки имаше наглостта след мача да каже:

„Мисля, че сме по-добри от Лукойл Академик и те не заслужаваха победата. Треньорите ни подготвиха много добре за мача, но всеки прави грешки. Успяхме да забавим играта, но играчите на Лукойл Академик стреляха прекалено много пъти абсолютно сами.”
 

Интересно мнение на американското крило. С колко трябваше Лукойл Академик да ги победи, за да признае Томас, че Лукойл Академик е далеч по-класния отбор от тях. Сумарно в двата мача разликата е 59 точки в полза на „студентите”.


 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи