Дунав Еконт освободи Ивович, взема Минкова от Берое 2007


Дунав Еконт освободи Ивович, взема Минкова от Берое 2007
Христина Минкова ще играе в Дунав Еконт
27-12-2007 00:51 | Утро

Черногорската баскетболистка в отбора на "Дунав Еконт" Мариана Ивович не само че посрещна Коледа в родината си, но повече няма да бъде състезателка на русенския тим. 24 часа след мача с "Рилски спортист" клубната управа сне доверието си от 194-сантиметровия център и уведоми черногорката, че старши треньорът Стефан Стефанов няма да разчита на нея. Със слабата си игра Мариана се заложи няколко пъти на дузпата, но наставникът продължаваше да чака твърде търпеливо подобрение на спортната й форма. След като Ивович не се вписа в състава и се превърна дори в мишена за подигравателни възгласи от публиката, ръководството обяви - кредитът на доверие е изчерпан!

Шефовете на "Дунав Еконт" веднага попълниха редиците на отбора и направиха срещу Бъдни вечер страхотен трансферен удар. Клубът подписа договор със звездата на "Берое 2007" Христина Минкова.
 
Минкова е родена на 10 февруари 1972 година в Казанлък. Висока е 184 сантиметра и играе на поста център. Минкова не взе участие в мача на старозагорки срещу "Дунав Еконт" тази есен в Русе, но пък феновете на баскетбола сигурно си спомнят за нея от представянето й на международния турнир "Русчъкъ". Тогава тя реализира по 19 точки на мач и спореше за първото място в класацията за MVP на турнира.

Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи