Георги Божков стана треньор номер едно за 2007


Георги Божков стана треньор номер едно за 2007
Георги Божков
02-01-2008 16:55 | gong.bg

Треньорът Георги Божков спечели анкетата на родната федерация за Номер 1 в България за 2007-ма година и споделя, че не е изненадан, заради добрите резултати на клубния му тим ЦСКА през миналия сезон. Триумфът на „червените ангели” бе спечелването на Адриатическата лига, а отборът взе и титлата и Купата на страната. 
 

„Очаквах да спечеля, защото отборът на ЦСКА изигра много силен сезон на няколко фронта и успехите ни бяха големи. Не съм изненадан. Един от най-големите ни успехи беше спечелването на Адриатическата лига в голяма конкуренция, а титлата и Купата у нас взехме в съперничество със силен противник като Лукойл Нефтохимик”, заяви Божков пред Гонг след обявяването на резултатите от допитването до специалисти и журналисти. „Постигнахме добри успехи, ни знам какво щеше да се случи, но амбициите ни бяха големи. Бяхме се прицелили в Евролигата и наистина има известна доза тъга”, каза още  Божков.
 

Наставникът коментира и обявяването на Албена Брънзова за Номер 1 при жените: „Точно и обективно е признанието за Албена. Представя се достойно в клубния си тим. Заслужено спечели, защото играе на ниво.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи