Двете формации на Черно море пътуват за мачовете си този уикенд


Двете формации на Черно море пътуват за мачовете си този уикенд
Черно море пътува за мача с Левски
03-01-2008 17:47

Въпреки тежките пътни условия двете формации на Черно море Еврохолд ще пътуват за двубоите си от мъжкото държавно първенство този уикенд. Първият тим гостува на Левски в зала Триадица в събота, докато втория отбор играе във Видин в неделя с Видабаскет.
От клуба са искали двата мача да бъдат отложени, но не са получили разрешение от Българската Федерация по баскетбол.  
 

”От федерацията ни съобщиха, че са проверявали всички пътища", заяви изпълнителният директор на клуба Борислав Ташев. "Казаха ми, че сигурно искаме да отложим мача, защото Аугустинас Витас не е в България. Това не е вярно, защото той е във Варна и тренира с отбора. Още по-страшно е, че юношите ще трябва да пътуват чак до Видин. Надявам се само момчетата да се върнат живи и здрави.”
 

Черно море Еврохолд има доста трудна програма до края на тази фаза от шампионата. Целта на отбора е да попадне сред първите 4, за да бъде поставен в жребия за купата на България. Варненци гостуват на Левски и ЦСКА, а приемат Лукойл Академик и Дунав 2007. За да имат и минимален шанс те трябва да спечелят поне два мача от оставащата програма.

 

За вторият отбор, който е лидер в А-2 мачът на практика е без никакво значение, тъй като те вече са се класирали за втората шестица на А-1.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи