Бенетон Тревизо пристига в понеделник


Бенетон Тревизо пристига в понеделник
Бенетон идва в понеделник
04-01-2008 23:10

Италианският Бенетон Тревизо пристига в София в понеделник с полет от Рим. Във вторник вечер те се изправят срещу българския шампион Лукойл Академик.

„Студентите” са само на победа от класиране в следващата фаза на тазгодишното издание на УЛЕБ Къп. До края на първата фаза освен мача с Бенетон гостуват на Киев и приемат в последния кръг По Ортез.
 

За италианците мачът е също от голямо значение за класирането за следващата фаза. Те ще проведат две тренировки (понеделник вечерта и вторник сутринта) преди мача, който е на 8-ми януари от 18.00 часа. Интересен е факта, че италианското радио Veneto Uno ще предава срещата за своите слушатели в Италия. Тези, които няма да могат да дойдат в зала „Универсиада” пък ще може да наблюдават мача по сателитния канал ТВ България.
 

За разлика от българския представител в УЛЕБ, чийто мач от първенството на страната в Русе бе отложен вследствие лошите метеорологични условия, Бенетон ще играе редовен мач от Лега Уно. Гостуването им на Солсоника Риети ще бъде предавано по Sky Sport 2 като част от баскетболния маратон в неделя следобяд. Италианският частен канал ще излъчи 5 мача от първенството на Италия директно един след друг. Първата среща стартира в 12.00 местно време, а зрителите ще могат да гледат баскетбол нон-стоп до полунощ. Кога ли това ще се случи у нас...


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи