Билетите за Лукойл и Бенетон в продажба от утре


Билетите за Лукойл и Бенетон в продажба от утре
Лукойл посреща Бенетон във вторник
05-01-2008 11:54

Билетите за мача между Лукойл Академик и Бенетон Тревизо ще са в продажба от утре - неделя, 6 януари, след 11.00 часа в зала Универсиада. Срещу пет лева феновете на баскетбола ще имат запазено място в сектора под ВИП ложата, а срещу три лева ще имат достъп до останалата част на залата, но без конкретно място.

           

И при тази баскетболна среща ще има игри с публиката. Този път Еврофутбол ще предизвика феновете да бъдат точни от наказателната линия, като ги изкуши с двойно по-голяма награда при успешен опит – 200 лева. Голямата награда остава 10 000 лева, за този, който успее да вкара от центъра на игрището. Еврофутбол ще раздава и предметни награди.
 

Припомняме регламента за участие в играта на Еврофутбол: участието е напълно безплатно и само за пълнолетни лица. За целта при влизане в залата всеки зрител ще получи талон за участие, в който трябва да попълни своята прогноза за победителя от първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор. Талоните се предават в подвижен пункт на букмейкърската къща пред входа на залата, като участникът получава част от талона с уникален номер, който трябва да съхранява до края на втората част. На полувремето на срещата, между всички познали победителя от първото полувреме, ще бъде изтеглен жребий, за определяне на 5 участника, които ще имат възможност да се състезават за голямата награда. Избраните участници ще имат право на два опита да вкарат топката в коша от наказателен удар. Тези, които успеят да вкарат топката в коша от наказателния удар, ще получат награда от по 200 лв. и ще имат право на опит да отбележат кош от центъра.
 

Ако само един участник вкара топката от центъра, той ще получи цялата сума от 10 000 лева. В случай, че повече участници отбележат кош от центъра, то те ще си разделят сумата от 10 000 лева. Всеки от участниците, който направи неуспешен опит да вкара топката от центъра, ще получи утешителна награда - баскетболна топка.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи