Дарин Великов: Накрая показахме характер и спечелихме


Дарин Великов: Накрая показахме характер и спечелихме
Дарин Великов (Спартак)
05-01-2008 21:47

Старши треньорът на Спартак Плевен Дарин Великов:
"Не искам да влизам в полемика с моите колеги, но не смятам, че съдийството повлия на изхода от срещата. Незнам статистиката, но те са били повече наказателни удари от нас.

Получи се много добър мач след една много тежка седмица за нас. Имахме проблеми със залата и не можахме да тренираме пълноценно. През първото полувреме играхме по-добре. През третата и четвъртата част променихме стила си и поставихме мача под съмнение. Все пак накрая показахме характер и спечелихме.

Относно играта на Хрисимир Димитров мисля, че всеки голям отбор дори от ранга на Барселона и Панатинайкос имат такива като него. Той затова е в нашия отбор.
Има много мачове до края на редовната фаза от първенството. В плейофите всичко може да се случи. Видяхме миналата година как отбори с по-задно класиране изненадаха такива с по-предно. Така, че няма чак толкова голямо значение класирането в редовния шампионат. Хубаво е да имаш повече срещи у дома в плейофите, но понякога като имаш повече мачове като домакин носи по-голямо психологическо бреме за отбора.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи