Бойко Миленков ще бъде опериран в сряда


Бойко Миленков ще бъде опериран в сряда
Бойко Миленков ще претърпи артроскопия
06-01-2008 11:37

Бойко Миленков ще претърпи артроскопия на контузеното си коляно в сряда сутринта. 194 сантиметровият гард на Балкан Ботевград ще бъде опериран от д-р Тони Георгиев в клиниката „Свети Пантелеймон” в София. След направените изследвания при известния наш специалист се стигна до заключение, че 24-годишния гард на Балкан трябва да се подложи на тази процедура.
 

До вчера Миленков игра във всичките 14 срещи от мъжката А-1 на своя отбор. Той прави по 5.1 точки и 1.9 борби средно за 17.9 минути. Гостуването в Самоков бе първият пропуснат мач от младока този сезон.
 

Тази година е първата му с екипа на Балкан след като през миналата той игра за Дунав Русе. Една от причините той да акостира в Ботевград е старши треньора на тима Георги Младенов, с който двамата са работили заедно още в отбора на Спартак МВР.
 

Балкан спечели много важен мач срещу Рилски спортист и почти сигурно си осигури място в четворката на първенството след първата му фаза. На отбора е нужна една победа в оставащите три мача, за да стане това факт.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи