Тити Папазов: Трябва да поздравим Лукойл, че докара Бенетон в София


Тити Папазов: Трябва да поздравим Лукойл, че докара Бенетон в София
Тити Папазов (gong.bg)
09-01-2008 06:21 | gong.bg

Бившият баскетболен национален селекционер на България Тити Папазов заяви, че всички трябва да се научат да приемат загубата.
 

„Смятам, че Лукoйл искаха прекалено много победата. Трябва да сме доволни от включването на Чанак, О’Банън. Независимо, че Перо нямаше ден при стрелбата от тройката, другите се представиха добре. Искаше ми се да бъдат уморени, но не бяха. Видяхме един фантастичен Уили Дийн в поредицата от три поредни тройки. Не трябва да се правят трагедия”, сподели специалистът пред Гонг.
 

„Изпусна се шанс да се гони първото място и второто, въпреки че има шанс при победа в Киев. Лукойл е отбор, който може да победи всеки в тази група. Бенетон е едно от най-големите имена в Европа. Ние винаги искаме максимума. Тези хора приемат спорта по съвсем друг начин”, добави Тити.
 

„Ние трябва да се научим философски да приемем загубата. Хората си тръгват с болка, защото няма победа, но пък са видели един спектакъл. Не трябва всичко да бъде представяно като мач на живота. Ние сме част от спектакъла и ние искаме да победим, както и съперникът. Трябва да поздравим Лукойл, че докара Бенетон в София”, завърши Папазов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи