Галоуей и Шелдън започнаха официално в Черно море


Галоуей и Шелдън започнаха официално в Черно море
Брайс Шелдън (presscenter.bg)
09-01-2008 17:23

Двамата американци Тод Галоуей и Брайс Шелдън, които бяха одобрени от Черно море Еврохолд се присъединиха към клуба. През декември миналата година те бяха на проби във варненския клуб и сега вече започнаха официално тренировки с отбора. Двамата пристигнаха вчера и днес сутринта проведоха първо занимание с отбора на Черно море. Те се чувстват изморени след дългото презокеанско пътуване, но смятат, че до няколко дни ще се аклиматизират.
 

„В Черно море има много талантливи играчи”, каза Шелдън. „Мисля, че втората половина от шампионата ще бъде много по-важна. Надявам се да помогна на отбора да постигне нещо по-значимо тоя сезон. Не познавам другите американци в България.”

Процедурата по узаконяването на двамата за по-дълъг престой в страната е задвижена. Очаква се до началото на втората фаза на шампионата двамата да бъдат картотекирани в БФБ.
 

След дълго отсъствие в тренировъчния процес на варненци се включи също и Атанас Пенев. Крилото претърпя две операции през лятото, след като скъса коленни връзки по време на миналия сезон.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи