Бойко Младенов: Нямам проблеми с Интерперформансис


Бойко Младенов: Нямам проблеми с Интерперформансис
Бойко Младенов (вдясно)
09-01-2008 17:24

„Нямам и никога не съм имал проблеми с агенцията, която ме представлява „Интерперфорамнсис”,” каза за сайта Бойко Младенов по повод излязлата информация, че центъра иска да разтрогва с тях. „Напротив, много съм доволен от отношението към мен. Никога не съм имал противоречия с тях и не съм искал да разтрогвам. Те ми намериха отбор в Кипър и когато възникнаха проблеми с клуба „Интерперформансис” ми помогнаха да си взема всички дължими суми до момента.”
 

Младенов заяви още, че изчаква изгодно предложение като няма претенции към страната в която ще играе. Той предпочита да остане в българското първенство, но това би било възможно само ако получи добра оферта.
 

Младенов игра доста добре за кипърския Аполон Лимасол, но ръководството на тима реши в един момент да смени всички чужденци.  Той бе на второ място в първенството по процент на стрелба за две точки (70.4 %) след 7 мача за Аполон.
 

След като напусна Кипър и се прибра в България Младенов води подготовка сутрин индивидуално, а вечер с отбора на Левски.
 

Потърсихме Йорго Патапатиу, който представлява агенцията „Интерперформансис” за нашата страна и той бе любезен да сподели:

„Информацията, която излезе по отношение на Бойко Младенов и Симеон Найденов не отговаря на истината. Говорих с двамата и те опровергаха написаното. Те потвърдиха, че никога не са казвали такова нещо пред нито една медия и са доволни от нашата работа до този момент.
По отношение на Теодора Петрова мога смело да заява, че нейният трансфер бе истинско чудо. Не само не сме се забавили с намирането на отбор за тази баскетболистка, но тя получи шанс да играе в едно от най-добрите първенства в Европа, в много добър отбор и на едно и също място с приятеля си Йордан Бозов, което е изключително трудно.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи