Bulgarianbasket стана официален медиен партньор на Евролигата


Bulgarianbasket стана официален медиен партньор на Евролигата
10-01-2008 13:01

Сайтът BulgarianBasket стана официален медиен партньор на Евролигата. Преди няколко дни бе подписан договор за сътрудничество между двете организации. Така хората от централата на най-силното клубно издание за мъжки баскетбол в Европа оцениха труда на екипа в сайта. Името на BulgarianBasket се нарежда до най-реномираните медийни издания, отразяващи баскетбола на стария континент. От този сезон наред с българските първенства, отразяваме с подробни индивидуални и отборни статистики, новини, съпоставки всички баскетболни състезания в Европа (ФИБА, Евролига, УЛЕБ). Изключително богата база данни за всеки отбор и състезател не само у нас, но и в Европа. Обхванати са не само индивидуални постижения на играчи, но има информации за съдии, зали, програми, резултати на всеки мач в Европа.
 

Едно от последните ни въведения бе Топ 10 на кръга. В него може да се запознаете с 10-те най-добри във всяка една категория за всяко едно първенство на България, Евролига, УЛЕБ, ФИБА Еврокъп веднага след изиграването на последната среща от кръга.

Има все още доста нови неща, върху които работим, и с които ще изненадаме по време на сезона.
 

Благодарение на централата на Евролигата ще имаме възможност да ви представяме във видео секцията различни превюта и топ моменти от срещи на този шампионат. Както е известно, от този сезон от централата на Евролигата покриват с директно излъчване всички срещи от първенството срещу абонамент. Най-добрите изпълнения от повечето мачове ще може да ги видите при нас.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи