Тодор Стойков: Важно е да спечелим в някой от по-интересните месеци


Тодор Стойков: Важно е да спечелим в някой от по-интересните месеци
Лукаич и Стойков с наградите (gong.bg)
11-01-2008 16:14 | gong.bg

Баскетболист номер едно на България и капитан на Лукойл Академик Тодор Стойков получи  специалната купа подготвена от Пресклуб България по случай избирането на клубния му отбор за най-добър в страната за последния месец от миналата година. Ето какво каза той по този повод: 
„Причина, че загубихме от Бенетон бе в нас самите. Наистина ме е яд, защото загубихме. Гледаме напред и дано в следващите два мача победим. Нека първо да изпълним програма минимум и да се класираме за следващата фаза. Важно е да спечелим в някой от по-интересните месеци, но резултатите показват, че заслужено взимаме наградата. Мислех си наистина, че след Нова година започваме със загуба, но дано тази да е последната за месеца. Все пак Бенетон е име и самата им настройка беше по-различна”, коментира баскетболистът Тодор Стойков, а по повод предстоящия мач за купа УЛЕБ в Украйна сподели:
„Сигурно Киев е победим като домакин. Те вече се класираха и дано да ни подценят. Който каже, че не прави сметки, просто ще излъже. Една победа ни класира в следващата фаза. Трябва да се класираме, за да затвърдим старите позиции и да играем европейски мачове.Не гледам на никой в работата, а да си върша професионално моята. За Пини още не са ме поканили като никакъв, но се радвам, че той ще дойде тук и ще отидем да го гледаме в залата.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи