Събин Маринов: Всички играха с желание от начало до край


Събин Маринов: Всички играха с желание от начало до край
Събин Маринов (Сливен)
12-01-2008 22:33

Старши треньорът на Сливен Събин Маринов бе особено щастлив с победата на своя отбр над Рилски спортист. Ето какво сподели той за BulgarianBasket.com:

“Повярвахме си, че можем да спечелим. Доволен съм, че най-после играхме от началото до края стабилно, а не на моменти както в другите мачове досега. Контролирахме мача през цялото време и дори можеше разликата да бъде по-голяма в наша полза.

Тази победа е важна за нас, да стъпим на крака и момчетата да знаят, че като работят усилията им се отплащат. Трябва също да знаят, че вървим в правилна посока. Загубихме някои мачове, в които бяхме близо да спечелим. Този път се борихме се през целия мач и успяхме.

Николай Динев има проблеми с кръста и има лекарска забрана, затова не взе участие в срещата. Васил Голов пък е с изкълчен глезен и вече десетина дни не тренира.
Стоян Петков игра много добре и изпълни всички тактически задачи, които му поставих.

Искам да поздравя също и Пеньо Нацкин, който въпреки отсъствието от терена през последните две години показа голямо желание и амбиция да сплоти колектива. Той опази центъра на гостите Мико Голубович, вкарал само 3 точки.

Джеремая Босуел започва да се адаптира все по-добре към отбора, той има възможности и очаквам а играе дори по-добре. Лари Шарет се възстановява, но има още нужда да гони оптималната си форма. Вярно е, че направи някои грешки, но аз го разбирам и причините са съвсем основателни.
Искам да поздравя всички обаче, без изключение играха с желание и то през цялото време. Затова и спечелихме мача.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи