Георги Младенов: В Ботевград и зала от 3000 души няма да ни стигне


Георги Младенов: В Ботевград и зала от 3000 души няма да ни стигне
Георги Младенов (Балкан)
12-01-2008 23:10

Старши треньорът на Балкан Георги Младенов:

„Изиграхме много добър мач в защита. Те ни вкараха 26 в първото полувреме и 29 във второто полувреме като накрая от грешки допуснахме 5 поредни точки. По принцип 95 % от треньорите, които не са пазили добре като играчи държат най-много на защитата. Аз съм пример за това.

Публиката в залата за пореден път бе феноменална. Откровено го заявявам, че ботевградската публика е най-баскетболната в България. Тя разбира от баскетбол. Те са най-добър атестат за това, което правим. Просто атмосферата в залата е фантастична, след мача бе голяма еуфория и това значи много, да видиш радостта в очите на хората. Сигурен съм, че и зала за 3000 души няма да ни стига в момента в Ботевград. Аз преди и по телевзията казвах, не е важно колко пъти вдишаш и издишаш през живота си, важното е колко пъти дъха ти спира. Благодарение на публиката в Ботевград това наистина се слчува.
Много силен Дуейн Мортън, който не само вкара 25 точки и взе 10 борби, но и опази Хрисимир Димитров. Два мача подред не бе на висота, но днес отново показа на какво е способен.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи