Братът на Перо Антич подсилва Балкан


Братът на Перо Антич подсилва Балкан
Балкан има ново попълнение
13-01-2008 13:11

Александър Антич е първото попълнение за 2008 година за отбора на Балкан. Така фамилията Антич ще стане още по-популярна в баскетболните среди у нас.

Роденият през 1981 година по-малък брат на крилото на Лукойл Академик Перо Антич вече тренира в Ботевград. Очаква се той да бъде картотекиран в началото на другата седмица и да вземе участие за новия си отбор срещу Левски идната събота. Александър е висок 198 сантиметра и е играл досега в отборите на Фаворити, МЗТ и Вардар Скопие. Миналата година дори печели купата с последния отбор. Също както брат си играе като „4-ка” и със сигурност ще помогне на ботевградския отбор.
 

В същото време се разбра, че операцията на Бойко Миленков на коляното е преминала успешно. Оказа се, че гардът ще отсъства за по-дълго време. Първоначално от Балкан се надяваха той да бъде аут за около месец, но препоръката на известния наш специалист Тони Георгиев, извършил артроскопията е два месеца. Треньорът на Балкан Георги Младенов каза, че ще се радва Миленков да се включи евентуално за финалната четворка на турнира за купата на България в края на март, ако отбора му стигне до този етап от състезанието.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи