Победа за Илиян Евтимов и Скайлайнърс


Победа за Илиян Евтимов и Скайлайнърс
Илиян Евтимов (deutsche-bank-skyliners.de)
13-01-2008 15:58 | Александър Сотиров

Тимът на Дойче Банк Скайлайнърс с българина Илиян Евтимов в редиците си записа победа в мача си от 16-я кръг на баскетболната Бундеслига на Германия. Скайлайнърс надделяха като гости в изключително интересен и оспорван мач над отбора на Ратиофарм Улм с 87:83.

Гостите от Франкфурт успяха да обърант мача в последната четвърт, като влязоха в нея с една точка пасив - 64:65, но показаха по-добра мотивация и успяха да обърнат нещата в своя полза за крайния успех с 4 точки разлика - 87:83.

Българското крило Илиян Евтимов игра 25 минути за Дойче Банк. 201-сантиметровия възпитаник на North Carolina State успя да реализира 10 точки. Шош, както е известен още по-малкия брат от фамилия Евтимови добави към статистиката си и 2 борби, 1 асистенция и 1 чадър.

Най-резултатен за Дойче Банк Скайланърс бе националния гард на Германия Паскал Ролер с 18 точки. Дерик Алън също изигра поредния си добър мач, завършвайки с 15 точки и 6 асистенции.

Това бе победа номер 9 за Скайлайнърс в германското първенство. В следващия кръг на 26 Януари те са домакини срещу ТББ Трир, а във вторник се изправят срещу Нанси в УЛЕБ Къп в търсене на първа победа през сезона в Европа.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи