Дунав Еконт продължава без загуба


Дунав Еконт продължава без загуба
Анна Римпова с 18 точки
13-01-2008 21:29

Лидерът в класирането Дунав Еконт не срещна никакви проблеми при гостуването си в София и записа десета поредна победа. Русенки победиха младия тим на Славия с 98-51 и очаквано запазиха първото си място в класирането.
 

Още от началото на мача стана ясно как ще се развие той. Гостенките започнаха много силно решени да си осигурят комфортен аванс още от първите минути. Това се случи и те поведоха с 29-15 след първите десет минути.
 

Втората част протече малко по-равностойно. Въпреки това състезателките на Дунав успяха да увеличат аванса си. Така той стигна до 23 точки, 50-27 след първото полувреме.
 

Второто полувреме не бе по-различно. Третата част отново бе под контрола на гостенките. Те я спечелиха с 20-7 и дръпнаха с 36 точки. В края остана последната част, в която въпросът бе каква ще бъде разликата в края. На финала русенки не успяха да стигнат границата от 100 точки и се спряха на 98.
 

Петя Джамбазка бе над всички в този мач като приключи с 27 точки. Анна Римпова и Виктория Мирчева добавиха по 18.
 

За Славия Тонка Тенчева продължи с доброто си представяне. Тя завърши с 19 точки, а никоя друга от съотборничките й не успя да отбележи повече от десет точки.
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СЛАВИЯ - ДУНАВ ЕКОНТ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В ЖЕНСКАТА А-1

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В ЖЕНСКАТА А-1

ТОП 10 НА КРЪГА

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЖЕНСКАТА А-1

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В ЖЕНСКАТА А-1


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи