Маркъс Фейсън аут за неопределено време


Маркъс Фейсън аут за неопределено време
Маркъс Фейсън (БК Киев)
14-01-2008 18:33

По данни на официалния сайт на БК Киев (www.bckiev.com.ua) в петък вечер американският баскетболист Маркъс Фейсън е бил нападнат от хулигани и ще бъде извън игрището за неопределен период от време. Започнато е разследване, след като самият Фейсън е дал показания пред органите на властта в украинската столица.
 
Според разказаното от Фейсън, на 11 януари около 19:30 ч. той бил нападнат от група цивилни младежи в района на ул. „Хрещатик” 23. Схватката се преместила към подлеза срещу търговския център, където в резултат от удар в стъклото на автомат за монети, Фейсън наранил ръката си. Отчитайки численото превъзходство на нападателите си, Маркъс избягал на отсрещната страна на улицата и успял да се скрие от разгеневената група.
 
За щастие, животът на баскетболиста е извън опасност и след намесата на бърза помощ, дори не се наложило той да остане под лекарско наблюдение. Не се знае, обаче, колко дълго ще трае възстановяването на Фейсън и колко време той ще бъде извън игрището.
 
Ръководството на БК Киев изрази своето огромно възмущение от случилото се и благодари на органите на реда за помощта и съдействието в откриването и залавянето на извършителите.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи