BulgarianBasket.com стана партньор на Тони 7


BulgarianBasket.com стана партньор на Тони 7
Тони 7 ще носи логото на сайта до края на сезона
21-01-2008 01:01

След като станахме официален медиен партньор на Евролигата, вече може да се похвалим с още един договор за сътрудничество - с женския баскетболен клуб Тони 7.

Клубът от град Сливен, който ще играе във втората четворка на шампионата на жените в следващия етап на първенството и мачовете за купата на България ще носи на екипите си логото на BulgarianBasket.com до края на този сезон. Президентът и старши треньор на клуба Ивайло Христов изрази задоволство от постигнатото споразумение и се надява то да помогне на популяризирането на дейността на клуба.
 

През последните години добрата работа с подрастващите в клуба дава резултати и вече няколко състезателки са неизменна част от националния отбор на страната за възрастта си. Самият Христов също е заслужил доверието на хората от баскет централата ни и е в екипа, който ще води кадетките на България на предстоящия Евробаскет 2008 в София това лято.
 

Тони 7 имат желанието да бъдат домакини на финалния турнир за кадетки в края на състезателната година. Пет талантливи момичета от този отбор играят и в женския представителен отбор на града. Това са Виктория Стойчева, Радостина Рашева, Станислава Стойчева, Деница Минчева и Неделина Тенева.
 

Очаква се до края на трансферния период в края на месеца Христов, заедно с изпълнителния директор на клуба Стефан Михайлов да привлекат няколко нови имена към състава. Засега се водят само преговори, но в скоро време ще бъдат анонсирани новопривлчените пред медиите.


Отборът на Тони 7 ще заяви участието си в турнира за купата на България, където ще търси достойно представяне. Амбициите на ръководството за тази година са още отборът да се класира за плейофите на страната след изиграването на срещите от втората фаза на шампионата.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи