Ясни първата шестица и втората четворка при жените


Ясни първата шестица и втората четворка при жените
21-01-2008 10:33

Както и при мъжете, така и при жените се оформиха двете групи за следващия етап на първенството. В женското първенство обаче те ще са първа шестица и втора четворка. Остават да се изиграе само един кръг в А-1, но той е интересен най-вече с битката за първото място във временното класиране и не може да промени разпределението на отборите в двете групи.
 

След този цикъл всички отбори, заели местата от 1-6 място ще играят на принципа на размененото гостуване още веднъж един срещу друг със зачитане на резултатите до този момент. Това са: 

Първа шестица

Дунав Еконт

Лукойл Нефтохимик

Берое 2007

Рилски спортист

Монтана 2003

Славия 

 

Първо завъртане:  3, 10, 17 и 24 февруари; 2 март

Второ завъртане: 6, 13, 16, 20 и 26 април 

 

Във втората шестица не се зачитат предишните резултати и всичко тръгва отначало. Отборите, които се класираха за нея са: 

 

Втора четворка

НСА Делта

Тони 7

Черно море Одесос

Раковски Севлиево 

 

Първо завъртане: 10, 24 февруари; 2 март

Второ завъртане: 6, 13, 20 април 

 

Жребият за следващия етап от държавните първенства при мъжете и жените ще бъде изтеглен на 29 януари (вторник) от 11.00 часа в сградата на ДАМС в София.

За четвъртфиналите на плейофите на страната ще се класират отборите, заели 1-о и 2-о място във втората четворка и всичките шест от първата шестица. Мачовете ще са до две победи от три срещи като отборите, заели по-предно класиране ще са домакини на първите и евентуални трети срещи. Плейофите стартират на 30 април.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи