Вене Венев се озова в Славия


Вене Венев се озова в Славия
Вене Венев
25-01-2008 13:45

След като бе на пробен период в швейцарския Лозана в крайна сметка Вене Венев се озова в софийския Славия. Той започна сезона в отбора на Глобо Изерния, който се състезава в италианската серия C-2. Договорът бе до Нова година и след като изтече, българския център имаше предложение от швейцарския клуб Лозана. Там обаче нещата не се получиха и той се завърна в родината си.


В България 22-годишният Венев е играл в БУБА Баскет, Рилски Спортист и Дунав Русе. Освен него Славия успя да картотекира в БФБ друг млад състезател – Владимир Георгиев от Берое Стара Загора.
 

Отборът на Славия излиза срещу Алвина Варна в неделя от 16.00 в столичната зала Триадица. Мачът е от предпоследния кръг на първенството на А-2. Той ще бъде излъчен на запис по Ринг ТВ от 18.15 същата вечер.

 

Мачът е абсолютно без никакво значение, тъй като двата отбора вече извоюваха право да играят във втората шестица на А-1. В следващият етап не се зачитат резултатите за нея и предположенията са да стане един хубав мач за феновете в залата и зрителите по телевизионните екрани.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи