Жребият за УЛЕБ днес от 14.30 в Барселона


Жребият за УЛЕБ днес от 14.30 в Барселона
Жребият за УЛЕБ днес в Барселона
28-01-2008 03:48

Днес в 14.30 българско време в Барселона стартира жребият за следващата фаза на турнира за купата на УЛЕБ. Естествено първи тук ще може да разберете следващият съперник на Лукойл Академик в първия кръг от елиминациите.  Ето отново как изглеждат урните преди жребия по-късно днес и имената на 32-та отбора, класирани за елиминациите:

ПЪРВА УРНА
Бешикташ
Ховентут
Триумф Люберци
Туров Згожелец
Динамо Москва  
Гран Канария
Памеса Валенсия
Акасваю Жирона

ВТОРА УРНА
Бенетон Тревизо
Турк Телеком
Химки
Галатасарай
Будучност
БК Киев
Задар
Вентспилс


ТРЕТА УРНА
Остенде 
Асвел Вильорбан
Лукойл Академик
Хемофарм
Цървена Звезда
Азовмаш
Кьолн 99
Уникс Казан

ЧЕТВЪРТА УРНА
Паниониос
Суонс Гмунден
Босна
Нимбурк
Елан Шалон
Апоел Йерусалим
Артланд Драгонс

Шльонск Вроцлав
 

На днешният жребий в първия кръг от елиминациите ще се срещнат отбори от ПЪРВА УРНА срещу ЧЕТВЪРТА УРНА и отбори от ВТОРА УРНА срещу ТРЕТА УРНА. Мачовете от първият елиминационен кръг са на принципа на размененото домакинство и ще се играят на 19 и 26 февруари. Тимовете с по-предно класиране в редовната фаза на УЛЕБ имат предимство и ще играят втората среща пред собствена публика.
  
Възможните съперници на Лукойл Академик попадат в така наречения втори ред, тъй като вече е ясно, че нашият шампион ще бъде в трети ред. В този втори ред са Бенетон Тревизо и БК Киев, но те отпадат като варианти, тъй като идват от нашата група. Всички други отбори от втората урна са потенциални съперници за 1/16 финалите на тазгодишното издание на УЛЕБ.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи