Започна трансферния период в първенствата на България


Започна трансферния период в първенствата на България
Даниела Георгиева ще дебютира за Лукойл
28-01-2008 12:59

От днес до събота, 2 февруари преди началото на следващия етап от шампионата на страната при мъжете и жените започна трансферния период. По време на него състезатели и състезателки ще могат да преминават от един отбор в друг със съответното разрешение на досегашните им клубове. В този период до края на седмицата всички отбори ще могат да картотекират и оформят окончателно съставите си за този сезон 2007/08. След събота нито един отбор няма да може да прибавя нови играчи към състава.
 

Очакват се интересни трансфери, за които своевременно ще ви информираме. Вече е ясно, че Даниела Георгиева ще дебютира за Лукойл Нефтохимик, а Христина Минкова за Дунав Еконт още следващата седмица.
 

Голямата въпросителна ще бъде кой играч ще привлече Лукойл Академик, защото за да играе в България той трябва да бъде картотекиран до края на седмицата. След като Дантей Смит бе изваден от състава и Мурило да Роза реши, че не иска повече да играе за тях „студентите” имат право да картотекират още един състезател извън Европа. Крайният срок – до събота. Или може би все още има шанс бразилското момче да остане в лагера на шампионите. Предстои да разберем...


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи