Георги Младенов: Първите ни два мача ще са много важни за нас


Георги Младенов: Първите ни два мача ще са много важни за нас
Георги Младенов (gong.bg)
29-01-2008 18:55

Старши треньорът на Балкан Ботевград Георги Младенов остана изненадан от излязлата информация, че играчите са излезнали с обърнати джобове на анцузите си в знак на протест срещу неполучени заплати.

„Ако е имало нещо такова, аз не съм го видял. Вярно е, че получихме половината от възнаграждението за миналия месец, но имам уверението, че до четвъртък всичко ще бъде изчистено”, каза легендата на българския баскетбол. По повод изтегленият жребий и получилата се програма за следващия етап от шампионата Младенов не се разграничи от мнението на останалите наставници, че с изключние на Лукойл Академик всички мачове ще бъдат равностойни.
 

„Няма значение дали си у дома или навън. Всеки може да победи другия, силите са изравнени. Първите ни два мача срещу Рилски спортист в Самоков и Ямбол в Ботевград ще са много важни за нас да затвърдим нашите позиции”, добави Младенов.
 

Относно братът на Перо Антич - Александър треньорът на Балкан се надява всичко около него да бъде изчистено и в скоро време той да заиграе за новия си отбор.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи