Аврамовски в румънския Отопени


Аврамовски в румънския Отопени
Синиша Аврамовски в Румъния
31-01-2008 10:18

Румънският тим Отопени от Букурещ е новият тим на Синиша Аврамовски. След като напусна България в края на миналия сезон, 22 годишният македонец игра за кратко в Кипър за Аполон Лимасол заедно с Бойко Младенов. Престоят му там обаче бе много кратък и той бе отпратен да си ходи преди два месеца.
 
Аврамовски подписа с ЦСКА миналата година през май и дойде с големи очаквания. Той не успя да покаже най-доброто от себе си при червените и бе даден под наем в Черно Море, където игра много добре и загатна за своите способности. Той изигра основен принос за спечелването на бронзовите медали от моряците. Аврамовски изигра общо 37 двубоя за двата си отбора. В тях той постигна средно по 9.19 точки и 4.81 борби.
 

Новият му тим се намира на десето място от 14 тима със само 5 победи от 14 изиграни срещи досега.
 

През лятото той също се прочу след като сегашната звезда на Лукойл Академик Перо Антич го наби на лагера на националния тим на Македония. Антич бе изгонен, но по-късно го върнаха след като той публично се извини за проявата си.
 

Друг бивш играч на ЦСКА, хърватина Марко Пиплович е на проби в унгарския ЗТЕ КК. Той бе един от многото чужденци, които минаха през миналата година в „червения” клуб.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи